Congresul Diasporei 2023

Înregistrarea

Bun venit pe pagina de înregistrare a Congresului Disporei.

Înregistrarea este obligatorie și accesul va fi per-eveniment.

Perioada de înregistrare este din 14 iulie - 11 august 2023

  • Per-eveniment înregistrare:
    • Vă rugăm să rețineți că cererile de înregistrare vor fi acceptate numai în perioada de înregistrare.
    • Odată ce ați trimis cererea, veți primi un e-mail pentru a valida adresa de e-mail pe care ați furnizat-o în formular, urmat de o confirmare a trimiterii cererii dvs. de înregistrare.
    • Veți primi un răspuns la cererea dvs. de acreditare în termen de 10 zile calendaristice. Vă recomandăm insistent să aplicați pentru acreditare cât mai curând posibil.

Toate câmpurile marcate cu un asterisc (*) în formularul de înregistrare sunt obligatorii.

În perioada 18-19 august 2023, Guvernul Republicii Moldova prin intermediul Biroului relații cu diaspora, organizează următoarele evenimente pentru diaspora:

Congresul Diasporei (Locație: Palatul Republicii, str. Maria Cebotari, 16, Chișinău – 18 august 2023, ora 09:00-18:00) se organizează o dată la doi ani de către Guvernul Republicii Moldova prin intermediul Biroului relații cu diaspora în colaborare cu instituțiile publice centrale și asociații ale diasporei.

Scopul evenimentului este valorificarea continuă a comunicării și colaborării dintre Diaspora și Guvern în contextul dezvoltării durabile a Republicii Moldova. Menționăm că, în cadrul evenimentului veți avea posibilitatea să participați la diverse Paneluri tematice de discuții cu prezența oficialilor Republicii Moldova care vor da răspunsuri la întrebările dvs.

 Diaspora Business Forum (Locație: Digital Park, str. Mihai Viteazul, 15, Chișinău – 19 august 2023, ora 09:00-18:00), are drept scop promovarea cooperării economice și investițiilor prin cooptarea oamenilor de afaceri din diasporă, iar în calitate de obiective specifice fiind stimularea parteneriatelor de afaceri cu implicarea membrilor diasporei, facilitarea oportunităților de investiții, promovarea transferului de cunoștințe și abilități, încurajarea antreprenoriatului și a inovațiilor.

 Eveniment cultural (Locație: Gara Feroviară, str. Piața Gării, 1, Chișinău – 19 august 2023, ora 19:00 – 21:00)

Filtru
Nume Organizator a evenimentului Locația evenimentului Data de start Data de acreditare